Selvstændig?

WpWizard.dk udvikler siden til din klinik, butik eller mindre virksomhed
– men UDEN det koster kassen, for det har små selvstændige ikke budget til.

Selvstændig? - start her:

Hos WpWizard.dk får du ikke “bare” en ny hjemmeside, men du lærer også selv (hvis du vil) at opdatere, ændre og tilføje på din hjemmeside.
– Det kan du let lære – med min hjælp.

WpWizard.dk hjælper med HJEMMESIDER til klinikejere, zoneterapeuter, akupunktører, fodterapeuter, frisører,  tatovører, mindre firmaer eller dig der skal bruge en webshop til en gårdbutik.

Du kan…

– få en helt ny hjemmeside fra bunden
– få bygget videre eller opdateret den nu har

WpWizard.dk indgår i dialog med dig omkring de funktioner din hjemmeside skal indeholde, for det giver den bedst mulige side til netop din virksomhed.

WpWizard.dk udvikler din hjemmeside i WordPress som er et super let “open source”-format, hvorfor du har let ved at lære selv at opdatere hjemmesiden efterfølgende. Jeg kan også opdatere for dig løbende, hvis du gerne vil slippe for det selv. 

I processen omkring udvikling af hjemmesiden er det vigtigt at du får “ejerskab” af din nye hjemmeside. Derfor er vi hele tiden i tæt dialog og sparring i hele processen fra start til slut. Det er dine ideer der skal vækkes til live via websitet – det er dit site.

eller pris efter projektomfang

Timeprisen er 500,- (excl. moms) for arbejdet, men da alle projekter er forskelige vil jeg meget hellere mødes med dig, eller have en dialog via telefon – for på den måde at kunne give et “prisoverslag” på hvad dit projekt vil koste.

Alle projekter er forskellige og da wordpress rummer stort set uendelige muligheder, er det kun fantasien og selvfølgelig dig budget der sætter grænsen for hvad der kan laves.

WpWizard.dk laver ikke noget vi ikke har været i dialog om på forhånd og du får ikke en stor efterregning på dit projekt. Prisen er det vi har aftalt. Du får tilsendt et “overslag” på mail med afsæt i den dialog vi har haft om dit projekt og når du har accepteret dette via mail går arbejdet i gang. 

Vælg WpWizard – hvis du vil have en udvikler, som kan tale med omkring det faktiske behov for funktioner på en hjemmeside til selvstændige eller klinikker

Dine muligheder kunne være:

Helt ny hjemmeside

Webshop

Kontaktformular

Opdatering af ældre side

Nyhedsbrev

Blog

Kalender

GoogleAdds

Facebook reklamer

Facebook plugin

Messanger-Chat

mail opsætning

Serviceaftale fra 249,- kr/md.

Kundelogin

Galleri

samt en masse andre muligheder…

Interesseret?

Hos WpWizard.dk har du mulighed for at få en god start med din nye hjemmesiden til din virksomhed. Hjemmesiden er blikfang til “verden” og det skal være i orden – for at få synlighed i det segment der er behov for.  WpWizard kan tale ind i “hverdagen” som selvstænding, via flere års arbejde som selvstændig. På den måde kan jeg være en sparringspartner for dig, i arbejdet med din nye side, med en forforståelse for hvad der FAKTISK er behov for – og ikke altig muligt andet.

Du får det hele med, både hjemmeside, facebook-reklamer, videospots, Google AddWords, Google Display-annonncer, SEO-optimering og en masse andet. 

Men det vigtige er, at det er DIN side – og derfor skal det også være dine ønsker der sættes i spil.

Her er seneste website udviklet af WpWizard.dk:

NanoSoma4All.com havde brug for en opdatering af deres hjemmeside da de ikke har helt tilfredse på WIX.

Her var et behov for at “afstøve” den gamle hjemmeside og puste nyt liv i den gamle brugerflade, samt tilkoble en fuld integreret webshop med variable varer og fragt.

I tæt dialog fik vi talt os ind på hvad hjemmesiden skulle indeholde og den var udviklet hurtigt NanoSoma4All kunne komme videre med salget online

besøg siden her. www.nanosoma4all.com

 

Min baggrund for at hjælpe dig

 • Læreruddannet 2005
 • Arbejdet som lærer fra 2005-2013
 • Leder i folkeskolen, 2013-2021
 • Diplom i Ledelse, 2020
 • Erfaring indenfor kommunikation
 • Erfaring med undervisning
 • Erfaring med IT og implementering
 • Selvstændig erhvervsdrivende siden 2012
 • Bred baggrund indenfor sociale sammenhænge
 • Lyttende, nysgerrig og kreativ
 • Det er din side – lær det selv, hvis du vil.
Untitled-4

Jens Ottosen, WpWizard.dk
kontakt[@]wpWizard.dk
M: 42 43 12 57

- lad os tage en dialog om dit behov først!

Jens Ottosen, 

WpWizard.dk
kontakt[@]wpWizard.dk
M: 42 43 12 57