muligheder

WpWizard.dk leverer løsninger efter dine ønsker og efter tæt dialog med dig.

Dine ideer og ønsker

WpWizard.dk opsætter websites til et hvert behov lige fra private blog, til hobbysalg og til større “landingpages” eller en fuld webshop med online betaling. WpWizard.dk udvikler din hjemmeside i WordPress som er et super let “open source”-format, hvorfor du har let ved at lære selv at opdatere hjemmesiden efterfølgende. Vi kan også opdatere for dig løbende, hvis du gerne vil slippe for det selv. 

I processen omkring udvikling af hjemmesiden er det vigtigt at du får “ejerskab” af din nye hjemmeside. Derfor er vi hele tiden i tæt dialog og sparring i hele processen fra start til slut. Det er dine/jeres ideer der skal vækkes til live via websitet – ikke vores.

*Wordpress-Core (kerne) er nok for langt de fleste, men WpWizard.dk kan også levere websites i Magento, dette dog en til betydelig højere pris. 90% vil kunne klare sig med en hjemmeside i wordpress, hvilket også er det vi vil anbefale. 

Pris efter projektomfang

Timeprisen er 500,- (excl. moms) for arbejdet, men da alle projekter er forskelige vil jeg meget hellere mødes med jer/dig, eller have en dialog via telefon – for på den måde at kunne give et “prisoverslag” på hvad dit projekt vil koste. Du kan vælge projekt via “timepris” eller få en fast pris på opgaven, altså et “fast tilbud”.

Alle projekter er forskellige og da wordpress rummer stort set uendelige muligheder, er det kun fantasien – og selvfølgelig dig budget, der sætter grænsen for hvad der kan laves. 

WpWizard.dk laver ikke noget vi ikke har været i dialog om på forhånd og om du er til “timepris” eller “fast tilbud”, så får du altid en god pris – sammenholdt med andre på markedet. Prisen på “tilbud” vil dog ofte være bedst for de fleste projektet, særligt under opstart, i forhold til “timepris”. Men det er op til dig som kunde.

Dine muligheder:

Hjemmeside-statistik.

Nyhedsbrev

Kontaktformular

Booking-system

Bruger-profiler

Blog

Opdatering af ældre side

GoogleAdds

Facebook reklamer

Facebook plugin

Messanger-Chat

Kalender

Webshop-modul

Fragt

folie og arbejdstøj

Serviceaftale fra 249,- kr/md.

mail opsætning

Galleri

samt en masse andre muligheder…

Interesseret?

Hos WpWizard.dk har du mulighed for at få HELE PAKKEN i forhold til SYNLIGHED. Synligheden og det grafiske udtryk er alfa omega hvor dit websted. Mangler du logo, grafik eller andet er vi klar.

Hos WpWizard.dk kan vi levere en 100% synlighedsløsning til dig, hvor du over en webløsning OGSÅ får en løsning indenfor synlighed.

Vi kan lave facebook-reklamer, videospots, Google AddWords, Google Display-annonncer, SEO-optimering og folie til din bil, til indretning i din butik eller dit lokale. Ønsker du profilbeklædning har vi også dette.